Начало 2018

Единственият Drum & Bass и Jungle фестивал на българското крайбрежие се завръща с още по-впечатляваща програма.

За трета поредна година българската организация H.M.S.U и британският лейбъл Formation Records обединяват сили, за да донесат част от елита на световната сцена на Drum & Bass в юга на българското Черноморие. Тази година събитието отново ще се проведе на един от най-красивите и все още девствени плажове на нашето крайбрежие – Wake-UP Beach във Варвара, до Ахтопол.

Bass Sea ще се проведе на 16, 17 и 18 август. Програмата обещава да бъде нещо повече от просто интересно, тъй като включва повече от 15 международни гости и още повече български майстори.

Специални гости тази година са THE PROTOTYPES, GROOVERIDER and KENNY KEN. Към тях се присъединяват CRISSY CRISS, JUMPIN JACK FROST, DJ SS, JACKY MURDA and ROUGH TEMPO CREW. Повече детайли в страницата с гостите.

Първият фестивал през 2016 г. поставя солидни основи за тазгодишните подобрения и обещава събитието да се превърне в топ дестинация за почивка и забавление за слушателите на Drum & Bass и Jungle музика. През последните две години всички гости бяха зашеметени от красотата на дивата крайбрежна природа на България, а тази година се завръщат с още повече приятели.